Överbelastning, tidningsreportage och utbildning

publicerat i Allmänt;
Som jag har skrivit tidigare så blir hjärnan helt knas om den blir överbelastad. 
I lördags var vi på fest. Min bror fyllde jämt så det var en stor fest. Jag visste att det skulle bli tufft för hjärntröttheten så jag såg till att vila ordenligt innan och att jag inte hade något planerat dagen efter. 
Föra samtal med någon är en enorm utmaning. Så jag ser till sätta mig så jag slipper ha någon okänd brevid mig - det krävs för mycket av mig att verka normal. 
Jag var hemma vid 10 tiden på kvällen och det är när man sätter sig ner och slappnar av som det säger PANG. Då kommer öronsuset, yrseln och illamåendet. Denna gången var det värre än någonsin. Jag mådde så illa så jag spydde. 
Det är fruktansvärt när det bara dör i hjärnan. Idag är det onsdag och jag har ff inte repat mig. Det går verkligen inte att förklara för någon som inte har HT hur det känns. 
Första tanken nu är ALDRIG MER att jag går på festligheter -  samtidigt hade jag ju trevligt. Men är det värt det? Är det värt att bli en zombie i flera dagar? 
 
Hade en reporter här också nu i veckan från kristianstadsbladet. De ska göra en artikel om TBE. Såklart man ställer upp!!! Allt för att sprida ordet, även om jag verkligen avskyr att höras och synas. Men för att få folk att vaccinera sig så hade jag nog t.o.m ställt upp i TV.
 
Den 27 april ska vi på TBE sektionen ha en digital utbildningsdag. Det ser jag fram emot. Vi har föreläsare som kan sin sak och det ska bli så intressant. Det är kostnadsfritt och anmälan kan man göra via vår hemsida. 
 
Avslutar som jag brukar:
 
Ha det bäst - och vaccinera dig. NU!!!!!